0 artikelen / € 0,00 Inloggen / Aanmelden

Betalingsmogelijkheden

start-here1

 

Beveiligde MultiSafePay kassa
Huis & Hobby maakt gebruik van de volledig beveiligde en vertrouwde kassa van Multisafepay. U kunt hierop betalen, zoals u dat zelf wenst. Multisafepay verzorgt de communicatie met de banksystemen en verwerkt uw transactie. Zij zijn internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van Mastercard en Visa en zorgen voor een juiste en veilige afhandeling van uw betaling, zoals Ideal betalen of Creditkaart

 


 

Ideal (Geen extra kosten toeslag!)
In Nederland is iDEAL uitgegroeid tot de meest gebruikte online betaalmethode op internet. Reden voor dit succes is dat U als koper de online betaling uitvoert in uw eigen vertrouwde bancaire omgeving. Deelnemende banken: Rabobank, ABN Amro, ING, Friesland Bank, Triodos Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank en ASN Bank.
Hoe werkt iDeal?
U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik hiervoor het Ideal logo aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. 100% veilig en vertrouwd.
Deze betaalvorm is geheel gratis en geadviseerd door alle toonaangevende instanties, waaronder Consumentenbond en Thuiswinkelwaarborg

 


 

Overboeking via bank/giro (Geen extra kosten toeslag)
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via een overboeking wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de pagina waar een overzicht met de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt gevraagd het bedrag over te boeken ovv een kenmerk. De benodigde gegevens voor de bankoverschrijving worden ook via e-mail verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres. Ook buitenlandse overboekingen zijn mogelijk. Uw bestelling zal na ontvangst van de betaling worden verzonden.
Deze betaalvorm is geheel gratis

 


 

Betalen met Credit Card
Wij accepteren Master card en Visa card. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw credit card gegevens versleutelt verstuurd. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer.
Het kan voorkomen dat uw credit card betaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat uw limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen, of om het opnieuw te proberen. De toeslag op deze betaalvorm bedraagt 2,0% voor verzekering en administratie

Copyright © 2019 HuisHobby - Alle prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele bijkomende verzendkosten. Realisatie: Tickles B.V.